سردار نائینی: بانک اطلاعاتی سپاه از رژیم صهیونیستی کامل است مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی

آزادی خلبان ایرانی که توسط آرژانتین بازداشت شده بود

استاد خلبان ایرانی هواپیمای ونزوئلا و سه خدمه ایرانی دیگر که توسط آرژانتین بازداشت شده بودند، آزاد شدند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۳ - ۰۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 23
کد خبر: ۱۵۵۸۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، کاپیتان غلامرضا قاسمی استاد خلبان ایرانی هواپیمای ونزوئلا که خرداد ماه به همراه 14 خدمه ونزئلایی و همچنین 4 خدمه ایراین توسط آرژانتین بازداشت شده بود، آزاد شد.

براساس این گزارش خرداد ماه سال جاری یک فروند هواپیما متعلق به ونزوئلا به همراه ۱۴خدمه ونزوئلایی و پنج خدمه ایرانی در یکی از فرودگاه‌های بین‌المللی آرژانتین توقیف شذ. کاپیتان قاسمی استاد خلبان این هواپیمایی ونزوئلایی بود که برای آموزش خلبان ونزوئلایی به این کشور سفر کرده بود.

فرزند خلبان قاسمی اخیرا در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس جزئیات بازداشت پدر خود و خدمه‌ ایرانی در آرژانتین را تشریح کرد و در بخشی از این گفت‌وگو به نقش آمریکا و رژیم صهیونیستی در این ماجرا اشاره کرد و گفت: قطعا این ماجرا برنامه ریزی شده بوده، چراکه هنگامی که هواپیما می خواهد پرواز کند باید مجوزهای فرود در فرودگاه مقصد، مجوزهای عبور از کشورهای مسیر و فرودگاه جایگزین را هم داشته باشد. دارابودن مجوزهای مذکور به این معناست که باید تحت هر شرایطی به این هواپیما خدمات فرودگاهی، ناوبری، ارتباطی، سوخت‌رسانی، آتش‌نشانی و رادیویی داده شود. ( جزئیات بیشتر را اینجا بخوانید).

گفتنی است کاپیتان غلامرضا قاسمی و دو خدمه ایرانی هواپیما، پس از آزادی، صبح امروز به سمت کشورمان پرواز کردند و ظهر امروز وارد کشور خواهند شد.

دو خدمه ایرانی دیگر نیز پیش از این آزاد شده بودند که در مجموع هم اکنون 5 خدمه ایرانی هواپیما آزاد شده اند./ فارس

ارسال نظر